Dostava u BiH 1-2 dana

0

Vaša korpa je prazna

Uslovi isporuke

Uslovi isporuke

ROK ISPORUKE

Nakon uspješno kreirane porudžbine, na Vašu e-mail adresu će stići potvrda. Uobičajeno vrijeme za isporuku je do 2 radnih dana. U slučaju da je ovaj rok duži bili biste obavješteni putem mail-a. Nakon slanja porudžbine dobićete obavještenje da je paket poslat na Vašu adresu.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke uglavnom dostavljaju u periodu od 8 do 16 časova. Neophodno je da u tom periodu, na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku i potpisati. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta, različitim danima.

Uobičajena praksa je da, ukoliko prva isporuka ne bude uspješna, kurir pozove na telefon koji je ostavljen kao kontakt prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin dostave. Ukoliko i drugi pokušaj bude neuspješan, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju

Prilikom preuzimanja pošiljke, potrebno je da se vizuelno pregleda, kako bi se utvrdilo da li ima spoljna oštećenja. Ukoliko su primetna oštećenja na pakovanju i postoji bilo kakva sumnja da je sam artikal oštećen, preporučujemo da se prijem pošiljke odbije i da se obavesti RMW Online korisnička podrška. 

Ako porudžbina već nije plaćena online karticom, plaćanje je moguće izvršiti i gotovinom ili na kasi u fizičkoj prodavnici.

CIJENA ISPORUKE

Cijena isporuke definisana je i jasno istaknuta na stranici Korpa.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme PORUČI, saglasni ste sa uslovima isporuke.