Dostava u BiH 1-2 dana

0

Vaša korpa je prazna

Reklamacije

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nam pisete na mail info@realmenwear.com. U najkraćem mogućem roku obavjestićemo Vas o daljem postupanju. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, nas kontaktirate na telefon *** ili mail info@realmenwear.com. Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate na telefon *** ili mail info@realmenwear.com. Prodavnica Real Men Wear ne prihvata zamjenu ili povrat novca za proizvode koji su u potpunosti ispravni, nisu oštećeni i isporučeni su u skladu sa Vasom narudzbom. Kupci su dužni da pažljivo pročitaju opis proizvoda i specifikacije prije kupovine, kako bi bili sigurni da odgovara njihovim potrebama. 

Molimo Vas da pripremite sljedeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate
  • Opis problema koji imate

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavijestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od prijema iste.

Troškove zamene robe snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

ZAMJENA VELIČINE I ZAMJENA ARTIKLA ZA DRUGI PUTEM INTERNET PRODAVNICE

Ukoliko ste nakon prijema porudžbine, probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamjenite artikal za drugi, molimo Vas da uradite sljedeće:

Neophodno je da  se javite na mail adresu info@realmenwear.com i dostavite broj Vaše porudžbine, i informaciju da želite zamjenu artikla. Dobićete potvrdu od nas da je Vaš mail primljen.

Artikle koje vraćate morate poslati na našu adresu o Vašem trošku. Za slanje paketa nije neophodno da sačekate potvrdu od nas.

  • REAL MEN WEAR
  • Sveti Sava 95
  • 74000 Doboj
  • ***

Kada paket stigne i provjeri se ispravnost robe bićete kontaktirani. 

ROK ZAMENE

Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 24h od dana kada Vam je isporučen paket.

TROŠKOVI ZAMJENE

Direktne troškove zamjene robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

NAPOMJENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamjene veličine artikla i zamjene artikla za drugi. Ukoliko samoinicijativno odete u prodavnicu bez prethodne provjere dostupnosti kolege u prodavnici neće biti u mogućnosti da Vam urade zamjenu artikla.